Des compagnies aériennes low cost pour voler pas cher de n'importe où vers n'importe où.
 

Compagnie aérienne: Air Bucharest Transport Aerian

Commenter

Les commentaires des passagers

 • Violeta a volé de Bodrum à Bucarest Henri-Coandă
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor a volé de Sibiu à Antalya
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday a volé de Bucarest Henri-Coandă à Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand a volé de Charm el-Cheikh à Bucarest Henri-Coandă
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

Les aéroports low cost utilisés par Air Bucharest Transport Aerian

Des astuces pour bien voler > Prévoyez votre voyage

Évitez les vacances scolaires: Beaucoup de compagnies aériennes en profitent pour augmenter leurs prix, parce qu'ils attendent plus de passagers que d'habitude. Pendant ces périodes-là, le billet acheté suite à une réservation tardive (une semaine avant le départ) peut dépasser le prix d'un billet d'avion dans une compagnie classique. Par conséquent, mieux vaut éviter ces moments-là si c'est possible.