Air Bucharest Transport Aerian - Rating 3.1/5, 28 low cost flights worldwide
 
Lowcost airline routes: fly cheap from anywhere to everywhere.
 

Airline: Air Bucharest Transport Aerian

Write a review

Traveller reviews

 • Violeta flying from Bodrum to Bucharest - Otopeni
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor flying from Sibiu to Antalya
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday flying from Bucharest - Otopeni to Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand flying from Sharm El Sheikh to Bucharest - Otopeni
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

Low cost airports used by Air Bucharest Transport Aerian

Tips for Flying > Buy tickets

Should I buy my ticket online or through a travel agent?: Most travel agents also sell tickets for lowcost flights. A travel agent usually buys a large number of tickets at once, so that he may have some discount on the total price. But he adds a commission to the initial price. So if you buy your ticket through a travel agent you may pay a higher final price for your plane ticket. It's always a good idea to compare prices before buying your ticket. However, keep in mind that the cheapest tickets sell first, so don't waste too much time comparing!