Air Bucharest Transport Aerian - Rating 3.1/5, 28 low cost flights worldwide
 
Lowcost airline routes: fly cheap from anywhere to everywhere.
 

Airline: Air Bucharest Transport Aerian

Write a review

Traveller reviews

 • Violeta flying from Bodrum to Bucharest - Otopeni
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor flying from Sibiu to Antalya
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday flying from Bucharest - Otopeni to Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand flying from Sharm El Sheikh to Bucharest - Otopeni
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

Low cost airports used by Air Bucharest Transport Aerian

Tips for Flying > Before departure

Weigh your luggage at home: Avoid excess baggage charges by weighing your luggage at home and trying to stay under the weight limit (15 or 25 kilos per checked-in bag, depending on the airline). If you exceed the weight limit, you may be asked to pay 10-15E per extra kilo. If your luggage is overweight and you can't leave anything else at home, it may be a good idea for you to take a hand baggage. But be careful: you need to check the weight limits for your hand luggage too!