Air Bucharest Transport Aerian - Rating 3.1/5, 28 low cost flights worldwide
 
Lowcost airline routes: fly cheap from anywhere to everywhere.
 

Airline: Air Bucharest Transport Aerian

Write a review

Traveller reviews

 • Violeta flying from Bodrum to Bucharest - Otopeni
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor flying from Sibiu to Antalya
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday flying from Bucharest - Otopeni to Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand flying from Sharm El Sheikh to Bucharest - Otopeni
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

Low cost airports used by Air Bucharest Transport Aerian

Tips for Flying > Buy tickets

Use online check-in: Most lowcost airlines now offer passengers the possibility to check in online for their flight. In most cases you can check in online only if you have no hold luggage. However, some airlines do have a special bag-drop desk for passengers who wish to check in online and to take hold luggage with them. By checking in online, you will avoid queuing in order to check-in at the airport (and you will probably also save some money).