Air Bucharest Transport Aerian - 在全球28家廉价航班所处等级3.1级,满分5级
 
廉价航空公司航线:享受廉价的从任何地方,飞到任意地方。
 

航空公司: Air Bucharest Transport Aerian

Write a review

旅客反馈

 • Violeta 从 博德鲁姆 至 布加勒斯特奥托佩尼-亨利·科安德国际机场
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor 从 锡比乌 至 安塔利亚
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday 从 布加勒斯特奥托佩尼-亨利·科安德国际机场 至 Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand 从 沙姆沙伊赫 至 布加勒斯特奥托佩尼-亨利·科安德国际机场
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

被使用的廉价机场 Air Bucharest Transport Aerian

飞行小提示 > 购买机票

查询实际票价: 在航班搜索中,一些航空公司的票面价格没有含税(如燃油附加,机场税,政府税)。所以选择一家航空公司,输入信用卡付款前,一定要检查机票全价(包含所有税费的)