Biglietti low cost per volare a basso costo da ovunque.
 

Opinioni dei viaggiatori

 • coroi ha volato da Bacău a Roma Fiumicino
  1
  Tocmai am vorbit cu sotia mea care asteapta sa plece din Bacau. Cand a plecat din Roma, n-a avut probleme, totul a fost ok. La intoarcere au pus-o sa plateasca 50 euro pentru ca bagajul de mana(standard) desi cantareste 6 kg, nu intra in suportul ala al lor de proba. Normal ca nu intra, caci e de plasstic si nu se poate indoi, iar rotile raman afara. Am fost si in Grecia, Spania... dar numai la romani e treaba asta: sa te jupoaie de bani si altceva nimic.
  De ce nu au bar in aeroport??? Ca sa cumpere lumea din avion la preturile lor?? Eu unul renunt la serviciile lor.
 • Marian ha volato da Bucarest-Aurel Vlaicu a Parigi Beauvais Tillé
  4
  Nu am avut probleme mari cu aceasta companie desi am zburat de mai multe ori. Am avut si cateva intarzieri dar nu prea mari si de pana la 2 ore.
  O problema de care m-am lovit a fost bagajul de mana. Desi dimensiunile sunt standard pentru toate companiile, cadrul metalic de proba este mai mic la blueair. Din cauza asta, trolerele care sunt construite pe standard pentru a putea fi luate in cabina, la blueair poti sa le iei, dar doar ... fara roti. Ca alea nu mai incap.
 • victorescu ha volato da Bucarest-Otopeni a Larnaca
  3
  I used this carrier few times, and in most of cases they are on-time.
  BUT, if you are unlucky ... you may spend hours waiting for their problems. For example, my brother-in-law use them to visit me last summer, and they spent 2 hours waiting only to take-off.
  Myself I got lucky almost all the time, so I was on time 5 out of 6 times.
  PROS:
  - very very cheap prices if buy in advance! (20 euro/segment!!!)
  CONS:
  - sometimes they are very very late
  - people you are travelling with are quite "childish and very noisy
  - big issues with finding a spot to place your handbag!! (because travellers are coming with huge luggage inside the plane). This could be fixed with a new company policy : )
 • alina ha volato da Bologna Guglielmo Marconi a Bucarest-Otopeni
  1
  Acesta companie este una dintre cele mai putin calitative companii. Angajatii acestei companii par a fi necalificati. De 3 ani zbor cu ei si intodeauna au fost probleme. Isi permit chiar sa te lase in aeroport fara sa-ti dea banii inapoi. Din cauza slabei pregatiri a angajatilor, intirzie mereu. O data am fost lasata sa astept 2 ore in ger, intr-un depozit de pe teritoriu aeroportului. Isi bat joc de lume cum le place lor.
 • Aurelia ha volato da Bucarest-Aurel Vlaicu a Lione
  4
  Eu ii cumparasem fetei mele minore bilet de avion cu "zbor insotit" la ei - cu un "everest" de acte facute in tara.
  La aeroport insa, surpriza: nu au vrut sa imi dea fata... cica imi trebuia un document cu numele celui care "recupereaza" copilul; autoritatile romane nu imi spusesera nimic despre asta cand i-am facut fetei actele necesare sa vina singura. Aveau ei dreptate poate, la companie, dar dupa o ora in care am incercat sa le demonstrez ca e fiica mea, ca e in grija mea exclusiva dupa divort ("daca tata nu e de acord sa vi-o dam?"), mi-am adunat hartiile toate, le-am spus ca le las fata sa se descurce cu ea, sa ii caute "apartinatorii", ca eu plec.... Si m-am indreptat spre usa! 5 secunde au fost suficiente ca sa aud: "Ok, madame, c'est bon!"
  Sa nu vorbim insa de pretul parcarii masinii...

Aeroporti low cost utilizzati da BlueAir

Consigli per volare > Organizzare il tuo viaggio

Prenota con molto anticipo: I biglietti più economici vengono venduti per primi. La politica delle compagnie low cost è di vendere i biglietti a basso costo per primi e di aumentare il prezzo man mano che i biglietti vengono venduti. Di solito se compri i tuoi biglietti 2-3 mesi prima della partenza ottieni il prezzo migliore.