Des compagnies aériennes low cost pour voler pas cher de n'importe où vers n'importe où.
 

Compagnie aérienne: Air Bucharest Transport Aerian

Commenter

Les commentaires des passagers

 • Violeta a volé de Bodrum à Bucarest Henri-Coandă
  1
  Air Bucharest este cea mai neserioasa firma de transport cu care am calatorit. La plecarea din Bucuresti a avut o intarziere de 1 ora, iar la cea din Bodrum de 5 ore si 30 minute, asa ca am plecat din Marmaris la 16.00 si am ajuns in Bucuresti la 4 dimineata, dupa 12 ore. Ar fi trebuit sa ajungem la ora 22.00.
  Pe langa acestea vreau sa spun ca cel mai tare m-a deranjat ca si-au batut joc de copiii nostri, in avion erau multi bebelusi si copiii de pana la 4 ani.

  Ca scuze au oferit o cafea la primii 70 de calatori care au facut check-in-ul, din 150 de calatori, de parca ceilalti nu au suportat aceeasi batjocura.
 • popa tudor a volé de Sibiu à Antalya
  4
  Am fost cu boeingul Air Bucharest la inceputul lui iulie 2010 in prima lor cursa oficiala. Zborul a fost ok avand totusi o intarziere de aproximativ 40-50 min la plecarea din Sibiu. Din cate stiu aeronava a apartinut Air Tiriac fiind renovata complet in interior. In 21 iulie voi zbura tot cu ei si pe acelasi traseu.
 • Sunday a volé de Bucarest Henri-Coandă à Hurghada
  3
  Avioane foarte vechi, organizare foarte proasta (biletele erau vreo 2-3 pe aceleasi loc), in schimb probabil cei mai buni piloti cu care am avut ocazia sa zbor pana acum si am zburat cu destui.
 • Legrand a volé de Charm el-Cheikh à Bucarest Henri-Coandă
  4
  Zborul a fost placut iar decolarea si aterizarea lina executata de un pilot profesionist.
  Avionul este bun (un pic cam vechi dar bine intretinut) , cu tapiserie noua , aer conditionat , personal simpatic , bagaje ok , si orar bun (cursa s-a efectuat fara intarzieri atat la decolare cat si aterizare).

Les aéroports low cost utilisés par Air Bucharest Transport Aerian

Des astuces pour bien voler > Acheter des billets

Vérifiez les conditions d'annulation: D'habitude, si vous choisissez les billets les moins chers vous ne pourrez pas modifier les caractéristiques de votre vol (par exemple, changer la date du vol ou les noms des passagers etc.). Si vous envisagez de changer quelque chose à un moment donné, il est préférable de choisir un type de billet plus flexible (mais aussi plus cher).